Endre Facebook-skjerminnstillinger

Med over 900 millioner aktive månedlige brukere innen utgangen av mars 2012, kan Facebook være et nyttig verktøy for bedrifter som potensielt når millioner av brukere daglig. Selv om Facebook-sider ikke har alle tilpasningsalternativene tilgjengelige for de fleste bedriftsnettsteder, kan brukerne enkelt endre innstillinger på Facebook-sider for å kontrollere informasjonen besøkende ser. Brukere kan også velge hvilket navn som skal vises øverst på siden og velge spesifikk informasjon for å markere på tidslinjen.

Velg informasjon

1.

Klikk på den lille trekant øverst til høyre på en hvilken som helst Facebook-side og velg "Personverninnstillinger" fra rullegardinmenyen.

2.

Klikk på radialknappen ved å klikke på "Offentlig", "Venner" eller "Tilpasset" for å angi standard personvernsnivå. Med "Tilpasset" kan du velge bestemte personer eller grupper som kan se informasjon.

3.

Klikk på "Rediger innstillinger" ved siden av alternativet Tidslinje og merking for å avgjøre hvem som kan poste på Tidslinjen, se innlegg eller se tagger. Klikk på den lille pilen ved siden av hvert alternativ for å velge mellom alternativene som "Alle", "Venner" eller "Venner av venner". Disse endringene påvirker ikke hvordan tidslinjen din ser ut til deg selv, men endrer hva andre ser.

4.

Hold markøren over øvre høyre hjørne av et innlegg du vil gjemme på Tidslinjen, til alternativet Rediger eller Fjern vises. Klikk på det alternativet for å holde andre fra å se det innlegget.

Visningsnavn

1.

Klikk på den lille pilen øverst til høyre på en hvilken som helst Facebook-side og velg "Kontoinnstillinger" fra rullegardinmenyen.

2.

Velg "Generelt" fra menyen langs venstre side av siden og deretter "Rediger" ved siden av Navn-delen.

3.

Skriv inn navnet du vil se i feltet "Alternativt navn" og klikk for å legge merke til i boksen under feltet som sier "Inkluder dette på profilen min."

4.

Klikk på "Lagre endringer".

Fremheve

1.

Plasser musen over innlegget du vil markere på Tidslinjen.

2.

Klikk på stjernen som vises øverst til høyre på innlegget. Denne handlingen utvider innlegget over begge kolonnene på tidslinjen.

3.

Klikk stjernen igjen for å fjerne markeringen og returnere innlegget til størrelsen på en kolonne.

 

Legg Igjen Din Kommentar