Slik endrer du innkjøpsinnstillingene på en iPad

Mens iPad leveres med en rekke innebygde applikasjoner, er det flere applikasjoner tilgjengelig fra App Store for varierende kostnader. I tillegg har mange programmer ekstra kjøp du kan lage fra appen, kalt innkjøpskjøp. Som standard er det bare et Apple-passord som er nødvendig for å kjøpe et hvilket som helst program eller kjøp i appen. Du kan imidlertid begrense kjøpsinnstillingene på en iPad for å gjøre det umulig å kjøpe enten en app eller et kjøp i app uten et ekstra passord. Dette gir deg et ekstra lag med sikkerhet for å sikre at noen andre ikke gjør kjøp på vegne av deg med en iPad.

1.

Åpne "Innstillinger" -programmet på iPad, trykk på "Generelt" -ikonet og trykk på "Restriksjoner". Trykk på "Aktiver begrensninger" -knappen øverst på Begrensningsskjermbildet.

2.

Skriv inn en firesifret passord og gjenta passordet i neste skjermbilde. Passordet du lager, er nødvendig for å endre restriksjonene; skriv det ned på et sikkert sted, slik at du ikke glemmer det.

3.

Pek på "Apps" i delen Tillat innhold, og trykk "Ikke tillat Apps" for å begrense brukere fra å kjøpe apper på iPad.

4.

Trykk på gliderenettverket til kjøp i appen i delen Tillatelig innhold slik at den leser "Av" for å deaktivere kjøp av apper på iPad.

5.

Trykk på "Deaktiver begrensninger" øverst i begrensningsskjermbildet, etterfulgt av passordet ditt, for å fjerne alle restriksjoner på iPad.

Tips

  • Du kan også begrense kjøp på iPhone og iPod Touch ved å følge trinnene ovenfor.
  • Hvis bedriften din har tilgang til en Mac, kan du bruke Apple Configurator-programmet til å administrere ulike aspekter av bedriftens iPads, inkludert å begrense kjøpsinnstillingene.
  • I tillegg kan nettverksadministratorer distribuere retningslinjer til iOS-enheter - iPads og iPhones - ved hjelp av Apples rammeprogram for mobilenhetsadministrasjon. MDM inkluderer begrensninger på App Store, ekstern enhetstyring og konfigurering av fjerninnstillinger. Når sluttbrukeren godtar MDM-retningslinjene, kan den ikke overstyres, unntatt gjennom en tømming av enheten eller med samtykke fra administratoren.

Advarsel

  • Informasjon og trinn i denne artikkelen gjelder for en iPad med iOS-operativsystem 6.1 og kan ikke være det samme med andre iOS-versjoner.
 

Legg Igjen Din Kommentar