Slik sletter du tomme sider i Excel

Når du setter opp en Microsoft Excel-arbeidsbok for å bygge en ansattstjeneste, beregner fortjenestemarginaler eller sporer salg etter region, oppretter programmet et dokument med tre individuelle regneark. Hvert regneark utgjør en individuell side med egen tittel, matrise av celler i rader og kolonner, og innstillinger for visning av celledata. Du kan legge til eller fjerne regneark og endre programmets standardadferd når det åpnes nye filer, slik at det oppretter nye arbeidsbøker med flere eller færre regneark enn standard på tre.

1.

Endre Microsoft Excels standardoppførsel, slik at den åpner mer eller færre enn tre regneark i hvert nytt dokument. Klikk på "File" -fanen på Excel-båndet og velg "Alternativer". Når skjermbildet Alternativer åpnes, velg "Generelt" fra listen over kategorier. I delen "Når du lager nye arbeidsbøker", endrer du innstillingen for "Inkluder dette mange" ved å skrive inn antall regneark du vil ha Excel til å lage i nye filer. Klikk på "OK" knappen for å fullføre prosessen.

2.

Tilpass en eksisterende fil slik at den bare inneholder antall regneark du trenger. Høyreklikk fanen som viser tittelen på et eksisterende regneark og velg "Slett ark". Hvis du foretrekker å bruke kontrollene i Excel-båndet for å slette ekstra regneark, bytt til arket du vil slette, og naviger til båndets "Hjem" -fane. Finn gruppen Celler og klikk på "Slett" for å åpne rullegardinlisten. Velg "Slett ark" for å fjerne det nåværende regnearket.

3.

Skjul et regneark som du ikke er sikker på at du vil slette. Bytt til "Hjem" -fanen i Excel-båndet og finn sin Celler-gruppe. Klikk på pilen ved siden av alternativet "Format" for å åpne rullegardinlisten. I Sikt-seksjonen klikker du på "Skjul og Unhide" og velg "Skjul ark". For å gjøre arket synlig igjen, gjenta denne prosessen og velg "Unhide Sheet" fra Skjul og Unhide-listen.

Tips

  • Hvis du endrer standardnummeret på regneark som Microsoft Excel inneholder i nye arbeidsbøker, påvirker ikke antall regneark i filer du allerede har opprettet.
  • Hvis du sletter et regneark og lagrer arbeidsboken, kan du ikke gjenopprette arket du slettet. Med mindre du er sikker på at du ikke vil ha regnearket i filen, må du lagre filen under et nytt navn eller skjule regnearket til du er sikker på at det ikke er nødvendig.
  • Hvis du skjuler et regneark, reduseres ikke størrelsen på Excel-filen eller mengden systemminne det krever.

Advarsel

  • Hvis du sletter et regneark som du brukte i beregninger som involverer celler i et annet regneark, vil formlene dine ikke lenger fungere korrekt.
 

Legg Igjen Din Kommentar