Slik sletter du en ny Tumblr Blog Page

Da du først ble med i Tumblr, opprettet du en primærblogg for virksomheten din som støtter en rekke sosiale funksjoner, inkludert Spør, Følg, Liker og Send inn. Du kan også ha laget en eller flere sekundære blogger som mangler disse sosiale funksjonene, men, i motsetning til din primære blogg, støtter flere brukere og passordbeskyttelse. Du kan slette en sekundær blogg uten å påvirke din primære blogg så lenge alle medlemmene har forlatt. Hvis du vil slette din primære blogg, må du også slette hele kontoen din.

Slett en primær blogg

1.

Gå til Tumblr Log In-siden. Skriv inn legitimasjonene dine og logg inn på kontoen din.

2.

Klikk på "Innstillinger" -hjulsikonet øverst på oversikten.

3.

Klikk på "Konto" -fanen, og klikk deretter "Slett konto".

4.

Klikk på "Ja, Slett Min Konto og Blogg" for å bekrefte. Dette vil slette kontoen din, primærblogg og alle sekundære blogger.

Slett et sekundært blogg

1.

Be om at alle medlemmer forlater din sekundære blogg, hvis det er aktuelt. Du kan ikke slette en blogg med mindre alle medlemmene har forlatt. Medlemmer kan legge igjen en blogg ved å logge inn på kontoen sin, klikke på bloggnavnet og velge "Leave Blog."

2.

Logg inn på din Tumblr-konto og klikk på "Innstillinger" -hjulikonet.

3.

Klikk navnet på den sekundære bloggen du vil slette.

4.

Rull ned til bunnen av siden, og klikk "Slett blogg", og klikk deretter "Ja" for å bekrefte.

Tips

  • Hvis du har kjøpt premium-temaer for en blogg, kan du få dem flyttet til en annen blogg på kontoen din. Hvis du ikke gjør dette, blir temaene slettet når du sletter bloggen. Send forespørselen din til Tumblr-support hvis du vil overføre temaene dine.
  • Tumblr vil kansellere alle resterende kreditter, hvis du har noen, når du sletter kontoen din.
 

Legg Igjen Din Kommentar