Slik sletter du en Tumblr-konto og ikke den andre

Tumblr tillater brukere å lage flere blogger. Hver Tumblr-bruker får en primærblogg som alltid vil bli knyttet til e-postadressen sin, og kan ikke slettes. Den primære bloggen kan ikke slettes uten å slette brukerens andre blogger. Sekundære blogger kan slettes, selv om Tumblr har skjult og maskert slettemekanismen i kontrollpanelet "Medlemmer". For å slette en sekundær blogg må brukeren si opp medlemskap til bloggen, som senere sletter, fjerner den fra serverne. Mens slettingsprosessen er noe uklar, kan den fullføres med bare noen få klikk.

1.

Åpne din valgfri nettleser og gå til Tumblrs hjemmeside. Logg inn med e-postadressen din og passordet hvis du blir bedt om det.

2.

Klikk tittelen på bloggen du vil slette øverst på Tumblr Dashboard, ved siden av Tumblr-logoen. Hvis du ikke kan se bloggtittelen din, klikker du på "Mine blogger" -knappen, som ser ut som en punktliste, og velger den fra listen som vises.

3.

Klikk på "Medlemmer" -knappen i høyre sidefelt.

4.

Klikk på "Legg igjen denne bloggen" -knappen ved siden av brukernavnet ditt.

5.

Klikk "OK" når en boks vises for å advare deg om at du vil slette den fra Tumblr-serverne permanent ved å forlate bloggen.

 

Legg Igjen Din Kommentar