Slik setter du en Yahoo-gruppeside som ikke viser antall medlemmer

Mens du ikke kan skjule antall medlemmer i Yahoo-gruppen din, kan du skjule din medlemsliste og deres e-postadresser. Administrer hvem som kan se listen over medlemmer ved å logge inn på Yahoo-grupper med eieren eller moderatorkontoen din, og få tilgang til siden Administrasjonsverktøy på websiden, og deretter begrense medlemmets synlighet til moderatorer eller eiere. Du kan kreve godkjenning før du legger til nye medlemmer i gruppen din ved å endre gruppens medlemstype. Aktivering av innstillingen for e-postadresse viser at gruppemedlemmer kan skjule e-postadressene fra å vises til andre medlemmer.

Konsernledelse

1.

Gå til Yahoo Groups nettsted, klikk på "Logg på" -knappen, og logg deretter på Yahoo-kontoen din.

2.

Klikk på koblingen "Administrer" under sidelinjen Mine grupper.

3.

Rull ned i listen over grupper, og klikk deretter på tittelen på gruppen din.

4.

Klikk på koblingen "Administrasjon" under gruppens sidelinje for å administrere Yahoo-gruppen din.

Medlemssynlighet

1.

Klikk på "Webverktøy" under delen Gruppegrupper.

2.

Klikk koblingen "Rediger" ved siden av Webverktøy.

3.

Rull ned til "Medlemmer" -delen, og klikk deretter på radioknappen ved siden av "Kun moderatorer (Moderatorer kan vise profiler / Endre innstillinger)."

4.

Klikk på "Lagre endringer" -knappen for å lagre endringene dine.

Medlemskapsinnstillinger

1.

Klikk på lenken "Medlemskap" under delen Gruppegrupper.

2.

Klikk på "Rediger" ved siden av "Medlemskapstype og velkomstmelding."

3.

Klikk på en av radioknappene under "Medlemskapstype". For eksempel, velg "Begrenset" for å kreve godkjenning for nye medlemmer.

4.

Merk av i boksen ved siden av "Email Address Display" hvis du vil tillate medlemmene å beholde sin e-postadresse skjult fra andre gruppemedlemmer.

advarsler

  • Du må være en gruppeeier eller moderator med nødvendige privilegier for å gjøre endringer i ledelsen i Yahoo-grupper.
  • Vær forsiktig når du endrer innstillingene for medlemskapstype og e-postadresse, siden disse ikke kan tilbakestilles senere.
 

Legg Igjen Din Kommentar